Aripioare cu roşii şi suc de lămâie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile decojite se pun în robot împreună cu usturoiul, condimentele şi sucul de lămâie.

Aripioarele de pui se pun într-un vas termorezistent uns cu ulei. Se presară cu puţină sare.

Peste ele se toarnă sosul pregătit.


Se dă la cuptor pentru 50 de minute la 220 grade.


Etichete: pui | aripioare | rosii | lamaie
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Penne cu ciuperci şi carne de porc la cuptor Penne cu ciuperci şi carne de porc la cuptor

Rețeta mai nouă   Brioşe cu smochine şi cacao Brioşe cu smochine şi cacao

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro