Ficăţei cu sos de roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ficăţeii de pui se spală bine cu apă rece şi se călesc în ulei.

Când sunt gata, se scot într-o farfurie.

În uleiul în care au fost ficăţeii se adaugă ceapa tăiată mărunt, usturoiul tăiat şi el feliuţe subţiri şi se înăbuşă cu o cană cu apă.


Apoi se adaugă sosul de roşii şi pesmetul şi se fierbe până scade toată zeama.

Se pun ficăţeii în acest sos şi se mai ţin pe foc vreo 2-3 minute.

Se pot servi cu orice garnitură de cartofi.

(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată asortată cu şunculiţă ţărănească Salată asortată cu şunculiţă ţărănească

Rețeta mai nouă   Cartofi evantai cu pulpă de curcan Cartofi evantai cu pulpă de curcan

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro