Piept de pui cu sparanghel și roșii cherry la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Sparanghelul se spală, se îndepărtează partea de jos, cam 2-3 cm, apoi se taie în bucăți egale, de aproximativ 3 cm.

Se pune într-un vas termorezistent.

Roșiile cherry se taie pe jumătate

și se adaugă peste sparanghel.

Pieptul de pui cu tot cu piele, se taie pe jumătate

și se alătură legumelor.

Se adaugă rozmarinul,

se condimentează cu sare și piper,

se stropește cu ulei de măsline,

cu vin și cu oțet balsamic,

apoi se amestecă toate și se așează pieptul de pui cu pielea în sus, peste legume.

Vasul se introduce în cuptorul preîncălzit pe funcția grill, la 200 grade timp de 45 de minute - o oră.

Se servește cald, alături de legume.

(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Păstăi sote cu mărar și usturoi Păstăi sote cu mărar și usturoi

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu mure Prăjitură cu mure

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro