Pulpe de pui în sos de vin

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de pui se spală în apă rece, apoi se crestează pe ambele părţi.

Usturoiul se pisează, se freacă cu ulei, apoi se adaugă boiaua şi condimentele pentru pui. La final se stinge cu vin.

Pulpele de pui se trec prin acest amestec de usturoi, apoi se aşează într-un vas termorezistent. Se adaugă peste pulpe şi sosul rămas.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade pentru 25-30 minute, până se rumenesc frumos.

Se servesc alături de orice fel de garnitură.


Etichete: pui | pulpe de pui | sos de vin
(22 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Păstrăv cu cimbru la cuptor Păstrăv cu cimbru la cuptor

Rețeta mai nouă   Legume marinate la cuptor Legume marinate la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro