Pulpe de pui cu rozmarin şi suc de lămâie
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ebc184bf.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ebc77805.jpg)
Fiecare pulpă de pui se crestează cu ajutorul unui cuţit şi se împănează cu frunze de rozmarin.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ebcdb53b.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ebd5f178.jpg)
Se condimentează cu sare, cimbru şi piper şi se aşează într-un vas termorezistent.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ebdcb3fa.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ebe44b87.jpg)
Peste pulpe se adaugă sucul de lămâie şi vinul şi se stropesc cu puţin ulei de măsline.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ebeafe05.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ebf2bc8b.jpg)
Vasul se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de aproximativ 30-40 de minute.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ebf91dce.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ec004b86.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ec06c01f.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ec0d05d4.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ec13fd12.jpg)
Se poate servi cu legume mexicane.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1946/description/4db70ec1a13c8.jpg)