Pulpe de pui cu roșii și cartofi la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Fierbem cartofii în coajă.

Apoi se curăță de coajă.

Roșiile se înțeapă puțin cu vârful cuțitului

și apoi se pun la fiert.

Astfel se va separa mai ușor coaja roșiilor.

Se scurg de apă după fierbere

și apoi se curăță de coajă.

Pulpele de pui se condimentează cu sare și piper.

Și se pun pe grătar.

Se prepară la blender un amestec de oregano, sare, piper, oțet și ulei de măsline.

Într-un vas de cuptor se pun pulpele de pui făcute la grătar,

cartofii fierți mărunțiți,

roșiile decojite,

peste care se adaugă sosul de oregano.

Se rearanjează toate ingredientele pentru a fi distribuite uniform, apoi se adaugă câteva frunze de oregano și ulei de măsline.

Se dă vasul la cuptor pentru 10-15 minute la 220 grade.

Etichete: pulpe de pui | cuptor
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ajvar Ajvar

Rețeta mai nouă   Ciorbă de perișoare de post Ciorbă de perișoare de post

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro