Rață cu citrice la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Am introdus rața în vasul de slow cooker. Apoi am adăugat toate ingredientele.

După vin am mai adăugat puțină apă. Cred că ar fi fost suficient vinul. Nivelul lichidului ajungea cam pe la jumătatea raței. Însă mi s-a părut a fi insuficient.

După vreo 8 ore la medium, în vas era mai mult lichid decât la început. Iar rața nu am reușit să o scot întreagă din vas, căci era mult prea fragedă și s-a destrămat ușor la transport.

Am avut ceva emoții la această rețetă. Oare amalgamul ăsta de citrice o avea un rezultat gustos?! Am răsuflat ușurat când am primit feedback: curcubeu în cerul gurii.

Etichete: rata | slow cooker
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Purceluș de lapte la proțap Purceluș de lapte la proțap

Rețeta mai nouă   Tagliatele cu midii și roșii Tagliatele cu midii și roșii

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro