Tagliatele cu midii și roșii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pregătim ingredientele. Ceapa o tăiem julien, tocăm mărunt usturoiul și ardeiul iute, rupem rozmarinul proaspăt de pe codițele lemnoase și îl mărunțim.

Adăugăm toate acestea într-un vas cu ulei încins în prealabil.

După ce se înmoaie puțin, adăugăm midiile,

apoi vinul,

zeama de lămâie

și roșiile.

Se lasă să bolborosească câteva minute.

La final adăugăm pătrunjelul tocat mărunt. Se stinge focul.

Peste acest sos preparat se adaugă pastele fierte în prealabil, respectând instrucțiunile de pe ambalaj.

Se amestecă și sunt gata pentru servit.

Etichete: midii | tagliatelle
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Rață cu citrice la slow cooker Rață cu citrice la slow cooker

Rețeta mai nouă   Pulpe de cocoș Mojito la cuptor Pulpe de cocoș Mojito la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro