Cod în crustă de pesmet la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-o tavă de cuptor se pune codul tăiat fileuri. Acesta se condimentează cu sare, piper și se unge cu puțin ulei de măsline.

În robotul de bucătărie se prepară un amestec de roșii uscate, ardei iute, busuioc, coajă de lămâie, ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, anșoa, rozmarin și parmezan.

Acest amestec se împrăștie uniform peste pește.

Apoi se acoperă cu pesmet. Noi am folosit pesmet panko.

Se dă la cuptor la 220 grade pentru vreo 30 minute.

Etichete: cod
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sfeclă roșie cu morcov la cuptor Sfeclă roșie cu morcov la cuptor

Rețeta mai nouă   Fasole boabe cu roșii și cartofi Fasole boabe cu roșii și cartofi

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro