Somon la cuptor cu sos de lime și ghimbir

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ghimbirul se dă pe răzătoarea mică

și se amestecă cu usturoiul zdrobit,

ardeiul iute tăiat mărunt,

o jumătate de linguriță de lemongrass pudră sau 1-2 bețe de lemongrass proaspăt tăiat mărunt,

piper,

sos de soia,

suc de limetă

și se amestecă.

Rondelele de somon se așează într-un vas termorezistent

și se ung pe toate părțile cu amestecul de mai sus. Apoi vasul se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 25-30 de minute.

Se servește cald, alături de salată rukola cu suc de lămâie.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cannelloni cu spanac și ricotta Cannelloni cu spanac și ricotta

Rețeta mai nouă   Ficat de curcan la capac cu oțet și ardei iute Ficat de curcan la capac cu oțet și ardei iute

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro