Fructe de mare la tigaie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Putem folosi un amestec de fructe de mare care să conțină: calamar, midii, caracatiță, creveți...

Într-o tigaie cu ulei încins punem la călit mai întâi usturoiul,

apoi ardeiul iute.

Adăugăm vinul alb și sucul de lămâie.

Aducem la fierbere.

Acum adăugăm fructele de mare și condimentăm cu sare și piper.

Fierbem pentru aproximativ 5 minute, după care separăm fructele de mare, iar sosul îl mai putem fierbe pentru a-l reduce.

Pentru servire mai putem adăuga pătrunjel tocat.

Etichete: fructe de mare
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somon la grătar cu mărar și lămâie Somon la grătar cu mărar și lămâie

Rețeta mai nouă   Stufat de căprioară Stufat de căprioară

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro