Paella cu midii și creveți

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

În uleiul încins se călesc ceapa tăiată julien, ardeiul tăiat felii și usturoiul tocat.

Se adaugă vinul alb,

orezul, condimentele: sare, piper, cimbru, șofran

și se fierb acoperit vreo 5 minute.

Dacă e nevoie se mai poate oricând completa cu apă.

Se adaugă mazărea,

midiile

și creveții.

Se amestecă

Și se mai gătesc împreună încă vreo 5 minute.

Etichete: paella | midii | creveti
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpe de cocoș Mojito la cuptor Pulpe de cocoș Mojito la cuptor

Rețeta mai nouă   Chilli con carne Chilli con carne

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro