Scrumbie cu cartofi la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Scrumbia se curăţă de solzi şi intestine, apoi se taie fileuri.

Fileurile de scrumbie se freacă bine cu cimbru, sare şi piper.

Se adaugă sucul de lămâie şi se lasă să stea 30 de minute.

Într-un vas termorezistent uns cu ulei de măsline, se pun cartofii şi ciupercile tăiate felii.

Se presară cu sare, piper şi cimbru.

Deasupra se pun fileurile de peşte.

Se bagă acoperit în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute, după care se mai lasă 10 minute să se rumenească.

Se serveşte cald cu mărar.

Etichete: scrumbie | peste
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pui mănăstiresc Pui mănăstiresc

Rețeta mai nouă   Salată de castraveţi cu ceapă verde şi măsline Salată de castraveţi cu ceapă verde şi măsline

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro