-
Limbă cu ardei și măsline
Nu am mai mâncat demulticel o limbă, fie ea de vită sau de porc. De fapt, nu chiar așa demult, dacă luăm…
-
Pateu de ciuperci
Tocăm ceapa și tăiem ciupercile felii. Punem ceapa la călit în puțin ulei. După ce s-a înmuiat adăugăm…
-
Pizza Capricciosa
Ciupercile se spală și se taie feliuțe subțiri. Ardeiul se taie fâșii. Șunca se taie și ea fâșii. Într-o…
-
Pachețele cu vită și năut
Se taie mărunt feliile de bacon, ceapa verde, spanacul, ciupercile și usturoiul. Fără a se folosi grăsime,…
-
Pui cu smântână și ciuperci
Se taie ciupercile feliuțe. Se pun într-o tigaie cu ulei încins. Se adaugă apă, se fierb. După asta se strecoară…
-
Pulpă de căprioară cu sos de hrean…
Într-o tigaie se topește un cubuleț de unt. Se adaugă pulpa de căprioară tăvălită prin făină. Se rumenește…
-
Frigărui de creveți cu legume
Creveții sunt acoperiți cu soluția de marinare formată din ulei de măsline, supă de pui, rozmarin, sare…
-
Supă cremă de ciuperci
Ceapa se taie solzișori, ciupercile se taie cubulețe, la fel și țelina și păstârnacul. Usturoiul se zdrobește.…
-
Salată de pui cu porumb şi sos de…
Pieptul de pui se spală foarte bine cu apă rece şi se pune la fiert în apă cu sare. După ce s-a fiert, se…
-
Pizza cu piept de pui
Pieptul de pui se fierbe, se lasă să se răcorească, apoi se taie cubuleţe. Într-o tavă unsă cu ulei, se…
-
Piept de curcan cu legume și tăiței…
Într-un wok, se încinge puţin ulei de măsline şi se adaugă usturoiul. Totul se face la flacără mare. Se…
-
Piept de curcan cu ficăței, ciuperci…
Pieptul de curcan se taie felii potrivit de groase, care se presează cu hârtie absorbantă, şi se presară…
-
Iepure cacciatore
Făina se amestecă cu cimbru, sare şi piper şi se presară peste bucăţile de iepure, care se rumenesc puţin…
-
Plăcintă cu ciuperci
Ciupercile se taie şi se trag la tigaie. Separat, se căleşte făina în ulei şi se adaugă smântâna de gătit.…
-
Piept de curcan umplut cu bacon și…
Baconul se taie fâşii, iar usturoiul se taie mărunt. apoi se căleşte în două linguri de ulei de măsline.…
-
Ouă fierte cu sos de ciuperci
Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt până devine aurie. Se adaugă ciupercile, cubul de concentrat…
-
Tartă cu ciuperci și pesto
Aluatul foietaj se împarte în 9 pătrate. care se ung cu sos pesto. În fiecare pătrat de foietaj se pun câte…
-
Ciuperci cu usturoi la tigaie
Ciupercile se taie în 2 sau în 4, în funcţie de dimensiunea lor. Se pun într-o tigaie încinsă şi se stropesc…
-
de post
Legume cu tăiţei de orez la wok
Tăiţeii de orez se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert,…
-
Piept de raţă la cuptor în stil asiatic
Morcovii se taie fâşii subţiri de 4-5 cm lungime. Ghimbirul se curăţă şi se taie şi el fâşii subţiri.…
-
de post
Frigărui de legume
Se taie legumele: vinetele cubuleţe, ciupercile pe jumătate sau dacă sunt prea mari în patru, ardeii în triunghiuri,…
-
Legume asortate
Legumele congelate se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se scurg de zeamă şi se amestecă cu…
-
de post
Legume la dry-cooker
Legumele se taie în forme aproximativ egale: dovleceii - triunghiuri, ciupercile - pe din două, ardeiul - triunghiuri,…
-
Carne de porc cu ciuperci uscate şi…
Carnea de porc se taie cubuleţe. Peste carne se presară făina şi se amestecă. Se condimentează cu sare şi…
-
Carne de porc cu ciuperci uscate şi…
Carnea de porc se taie cubuleţe. Peste carne se presară făina şi se amestecă. Se condimentează cu sare şi…
-
Cegă cu ciuperci și vin
Ciupercile shiitake se pun la înmuiat în apă călduţă. Ceapa se taie solzişori, usturoiul se taie rondele…
Reţete cu "ciuperci"