Iepure cacciatore

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Făina se amestecă cu cimbru, sare şi piper

şi se presară peste bucăţile de iepure,

care se rumenesc puţin în 2 linguri de ulei de măsline.

După ce s+au rumenit, se scot pe o farfurie,

iar în uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată mărunt şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri.

Se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe,

ciupercile şi se călesc puţin împreună.

Se adaugă bucăţile de carne,

se condimentează cu rozmarin,

apoi se pun roşiile decojite şi foile de dafin

şi se completează cu apă cât să acopere totul.

Se acoperă cu capac şi se lasă să fiarbă timp de o oră la foc potrivit, având grijă ca să nu scadă foarte mult.

La final se adaugă măslinele

şi se lasă să mai fiarbă fără capac până scade toată zeama.

Etichete: iepure
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tarte cu brânză feta și ardei roșu Tarte cu brânză feta și ardei roșu

Rețeta mai nouă   Pizza quatro formaggi Pizza quatro formaggi

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro