Prepeliţe la cuptor cu cimbru

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Prepeliţele se despică pe jumătate, pe piept.


Se aşează într-un vas termorezistent.


Se toarnă peste ele vinul.


Deasupra se taie usturoiul feliuţe subţiri.


Se presară sare, piper şi frunzele de dafin.


La final se pun 2-3 linguri de ulei de măsline.


Se acoperă cu folie şi se lasă la rece până a doua zi.


Se transferă prepeliţele în alt vas.


Se pune peste ele cimbru uscat sau proaspăt.


Vasul se acoperă cu folie de aluminiu şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 40-50 de minute.


Se scoate vasul din cuptor, se ia folia şi se mai bagă pentru încă 10 minute, pentru a se rumeni.



Se servesc alături de garnitură de cartofi.


Reţeta a fost inspirată de la Marcel Iorga, un artist la preparat vânat şi peşte.

Etichete: prepelita | cimbru | marinat
(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Smoothie de portocale cu fructe de pădure Smoothie de portocale cu fructe de pădure

Rețeta mai nouă   Goujon de ştiucă Goujon de ştiucă

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro