Iepure cu arome indiene

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas se încinge uleiul

și se rumenesc bucățile de carne, pe ambele părți,

apoi se scot pe o farfurie cu hârtie absorbantă.

Ceapa tăiată peștișori

se adaugă în uleiul folosit

și împreună cu ghimbirul tăiat mărunt

și usturoiul

se călesc.

Se adaugă apoi bucățile de carne,

bulionul,

un pahar de apă sau supă de pui sau legume,

foile de dafin,

curry și turmericul,

iaurtul

și se amestecă toate.

Se lasă să fiarbă la foc potrivit până scade sosul.

Se adaugă garam masala

și pătrunjelul tăiat mărunt

și se ia vasul de pe foc.

Se servește fierbinte, alături de o garnitură de orez.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ficat de curcan la capac cu oțet și ardei iute Ficat de curcan la capac cu oțet și ardei iute

Rețeta mai nouă   Dulceaţă de căpşuni Dulceaţă de căpşuni

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro