Friptură de căprioară

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de căprioară se lasă la marinat în soluţia preparată astfel:
- morcovul, ţelina şi ceapa se taie felii;

- peste ele se adaugă vinul, oţetul, uleiul şi condimentele.


Carnea se lasă la marinat 24-48 de ore.

Se aranjează carnea într-un vas pentru cuptor.

Se acoperă pe jumătate cu vin roşu şi se dă la cuptor pentru o oră, stropindu-se din când în când cu sosul de vin.


Se poate servi cu diverse garnituri.

Etichete: friptura | caprioara | vanat
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tochitură de porc cu ficăţei şi pipote de pui Tochitură de porc cu ficăţei şi pipote de pui

Rețeta mai nouă   Tort din pişcoturi de şampanie cu cremă de banane Tort din pişcoturi de şampanie cu cremă de banane

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro