Iepure cu roșii, rozmarin și salvie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Iepurele se tranşează.

Se presară cu sare,

piper,

salvie

şi rozmarin.

Se lasă să stea 20 de minute, apoi bucăţile se rumenesc în tigaie în 2 linguri de ulei.

Când s-au rumenit se adaugă roşiile

şi vinul,

usturoiul tocat mărunt

şi se lasă să fiarbă acoperit timp de 45 de minute, având grijă să nu scadă foarte mult sosul. Dacă se întâmplă acest lucru, se completează cu apă.

Se poate servi cu orice fel de garnitură.

Etichete: iepure | rosii | rozmarin | salvie
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Compot de gutui Compot de gutui

Rețeta mai nouă   Doradă cu legume la cuptor Doradă cu legume la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro