Friptură de iepure cu ierburi aromatice

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Iepurele se porţionează,

se presară cu sare,

piper,

salvie,

rozmarin

şi se lasă să stea 10 minute.

Într-o tigaie se pun 2-3 linguri de ulei şi se rumenesc bucăţile de carne condimentate.

Când s-au rumenit pe toate părţile,

se adaugă usturoiul mărunţit

şi vinul.

Se completează şi cu apă cât să fie carnea până la jumătate acoperită.

Se fierbe cu capac, la foc mic, timp de 30 de minute, având grijă să nu rămână fără lichid.

Se serveşte cu orice fel de garnitură.

Etichete: iepure
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Musaca de vinete Musaca de vinete

Rețeta mai nouă   Storceac de somn Storceac de somn

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro