Doradă cu legume la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Dorada se curăţă de solzi şi intestine şi se aşează într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei.

Ardeiul se taie fâşii

şi se presară printre doradă.

Roşiile cherry se pun întregi în vas, alături de peşte.

Se adaugă usturoiul tăiat feliuţe subţiri, sare,

suc de lămâie,

vin,

cimbru, piper şi se stropeşte cu ulei de măsline.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

După acest timp, peştele se întoarce şi se mai lasă încă 10 minute,

iar legumele se scot şi se pot servi ca atare lângă peşte sau se pot pasa, obţinându-se un sos.

Sosul obţinut se serveşte lângă peşte alături de mămăliguţă.

Etichete: dorada
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Iepure cu roșii, rozmarin și salvie Iepure cu roșii, rozmarin și salvie

Rețeta mai nouă   Pulpă de curcan aromată la cuptor Pulpă de curcan aromată la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro