Doradă în crustă de sare

(Peşte în crustă de sare)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se eviscerează dorada.

 

Se umple cu frunze de pătrunjel.

 

 

Se pune un strat de sare grunjoasă pe fundul tăvii. Se aşează peştele pe stratul de sare şi apoi se adaugă o cantitate mare de sare deasupra peştelui până se acoperă în totalitate în strat gros.

 

 

Se introduce 1 oră la cuptor.

 

 

După ce se scoate de la cuptor, se sparge crusta de sare şi se scoate peştele. Se poate consuma cu usturoi sau ce garnitură se doreşte.

 

Etichete: dorada | peste
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pui cu smântână Pui cu smântână

Rețeta mai nouă   Pârjoale moldoveneşti cu caşcaval Pârjoale moldoveneşti cu caşcaval

publicitate
Comentarii (7)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro