Pui cu smântână
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/568/description/4d5d89d5ede26.jpg)
Se prăjesc înăbuşit bucăţile de pui într-o cratiţă cu untul bine înfierbântat, adaugând câte 1-2 linguri apă.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/568/description/4d5d89d65b297.jpg)
Când puiul este aproape gata, se adaugă sarea şi apoi smântâna bine amestecată cu făina.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/568/description/4d5d89d6b5f7b.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/568/description/4d5d89d71e996.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/568/description/4d5d89d794875.jpg)
Se lasă să fiarbă la foc mic 10-15 min. Se serveşte cald.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/568/description/4d5d89d7f3bc3.jpg)