Pui cu smântână

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se prăjesc înăbuşit bucăţile de pui într-o cratiţă cu untul bine înfierbântat, adaugând câte 1-2 linguri apă.

Când puiul este aproape gata, se adaugă sarea şi apoi smântâna bine amestecată cu făina.


Se lasă să fiarbă la foc mic 10-15 min. Se serveşte cald.

Etichete: ciulama | pui | pulpe de pui | smantana
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cornuleţe cu nucă Cornuleţe cu nucă

Rețeta mai nouă   Doradă în crustă de sare Doradă în crustă de sare

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro