Pui întreg în sos barbeque

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Sos barbeque"

    Cuișoarele

    împreună cu semințele de fenicul

    se rășnesc.

    Se transferă totul într-un castron și se adaugă celelalte ingrediente:

    chimenul pudră,

    piperul,

    sarea,

    boiaua afumată,

    foile de dafin,

    coaja de portocală,

    usturoiul pisat,

    rozmarinul

    și cimbru tocate,

    sucul de la portocală,

    uleiul de măsline,

    oțetul balsamic

    și ketchupul.

    Se amestecă.

  2. continuăm cu rețeta de bază...

Puiul întreg se taie de-a lungul șirii spinării,

apoi se trece prin sosul barbeque,

se transferă într-un vas termorezistent

și se bagă acoperit în cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru o oră și 30 de minute.

După ce se scoate din cuptor,

se pune pe grătarul încins, să se rumenească pe ambele părți.

Se porționează și se servește cu orice fel de garnitură sau salată.

(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpă de capră cu sos de roșii la cuptor Pulpă de capră cu sos de roșii la cuptor

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu bezea cu nucă și cremă de vanilie Prăjitură cu bezea cu nucă și cremă de vanilie

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro