• Pui întreg în sos barbeque

    Pui întreg în sos barbeque

    Puiul întreg se taie de-a lungul șirii spinării, apoi se trece prin sosul barbeque, se transferă într-un…

  • Pui copt cu cartofi

    Pui copt cu cartofi

    Usturoiul se pisează cu sare și se amestecă bine cu uleiul de măsline, piperul și jumătate de linguriță…

  • Salată de pui cu porumb şi sos de iaurt

    Salată de pui cu porumb şi sos de…

    Pieptul de pui se spală foarte bine cu apă rece şi se pune la fiert în apă cu sare. După ce s-a fiert, se…

  • Ciocănele fripte cu sos de muştar

    Ciocănele fripte cu sos de muştar

    Ciocănelele de pui se crestează cu un cuţit. Lămâile se storc, iar sucul de lămâie se amestecă cu muştarul,…

  • Aripioare pane la cuptor

    Aripioare pane la cuptor

    Ouăle se bat cu sare şi piper. Făina, pesmetul şi seminţele de susan se amestecă. Se poate adăuga şi 2-3…

  • Piept de pui în stil indian

    Piept de pui în stil indian

    Ardeii se curăţă de cotoare şi seminţe şi se taie cubuleţe. Pieptul de pui se taie şi el cuburi. Usturoiul…

  • Pui mănăstiresc

    Pui mănăstiresc

    Puiul se porţionează. Potroacele (spate, gât, vârfuri de aripi) se pun la fiert în apă cu sare. Se îndepărtează…

  • Pulpe de pui cu roşii şi suc de lămâie la slow cooker

    Pulpe de pui cu roşii şi suc de lămâie…

    Pe fundul vasului de ceramică se pun câteva roşii decojite şi se presează puţin. Peste acest strat de roşii…

  • Pui întreg la slow cooker

    Pui întreg la slow cooker

    Usturoiul se curăţă, se pisează. Se adaugă condimentele şi se amestecă. Cu acest amestec se unge puiul…

  • Coq au vin la slow cooker

    Coq au vin la slow cooker

    Kaizerul se taie fâşii, apoi se căleşte în unt. Se lasă până se rumeneşte bine. Se scot pe o farfurie,…

  • Gnocchi cu piept de pui la cuptor

    Gnocchi cu piept de pui la cuptor

    Pieptul de pui se taie bucăţi mici. Se prăjesc până scade lichidul pe care îl lasă. Se adaugă ardeiul…

  • Pulpe de pui cu sos de lămâie

    Pulpe de pui cu sos de lămâie

    Usturoiul se pisează cu sare, se adaugă 4 linguri de ulei de măsline, coaja de lămâie şi oregano. Se omogenizează.…

  • Pulpe de pui în sos de vin

    Pulpe de pui în sos de vin

    Pulpele de pui se spală în apă rece, apoi se crestează pe ambele părţi. Usturoiul se pisează, se freacă…

  • Aripioare de pui în sos de roşii

    Aripioare de pui în sos de roşii

    Aripioarele de pui se prăjesc puţin în ulei încins, atât cât să fie rumene. Se adaugă roşiile decojite…

  • Pulpe de pui în sos hoisin

    Pulpe de pui în sos hoisin

    Pulpele de pui bine spălate se pun într-un castron şi se amestecă cu usturoiul tocat mărunt, sosul de soia,…

  • Pui cacciatore la slow cooker

    Pui cacciatore la slow cooker

    Pulpele de pui se usucă cu şerveţele absorbante, apoi se trec prin făină şi se prăjesc puţin în 2-3 linguri…

  • Pulpe de pui cu lămâie

    Pulpe de pui cu lămâie

    Se amestecă uleiul de măsline cu cimbru, sare, piper şi rozmarin. Pulpele de pui se crestează cu ajutorul…

  • Piept de pui cu sos acrişor de piersici

    Piept de pui cu sos acrişor de piersici

    Usturoiul se pisează şi se amestecă bine într-un vas cu 1 lingură suc de lămâie, 3 linguri miere şi sosul…

  • Stufat de pui

    Stufat de pui

    Într-un vas se încinge uleiul şi se prăjesc puţin pulpele de pui, rumenindu-se frumos pe ambele părţi.…

  • Mini-pui picanţi cu cartofi la cuptor

    Mini-pui picanţi cu cartofi la cuptor

    Puii, (cărora le legăm pulpele inferioare cu nişte sfoară) se sărează, apoi se prăjesc în ulei, pe toate…

  • Ciorbă de pui cu lobodă

    Ciorbă de pui cu lobodă

    Pulpele de pui se depielează şi se spală cu apă rece. Se pun la fiert în apă cu sare, adunând spuma care…

  • Aripioare cu legume la cuptor

    Aripioare cu legume la cuptor

    Într-un vas termorezistent uns cu ulei de măsline, se aranjează aripioarele într-un singur strat. Se presară…

  • Ciocănele umplute

    Ciocănele umplute

    Se pârlesc copănelele şi se spală cu apă rece. Se îndepărtează pielea de pe copănele. Se taie osul de…

  • Pulpe umplute

    Pulpe umplute

    Se bat pulpele, se sărează şi se piperează după gust. De asemenea se pune şi busuioc deoarece îi va da…

  • Pui de ţară umplut cu ciuperci

    Pui de ţară umplut cu ciuperci

    Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei. Peste usturoi se adaugă rozmarin şi boia dulce şi se amestecă.…

  • Şniţele din piept de pui cu mac

    Şniţele din piept de pui cu mac

    Pieptul de pui se taie fâşii subţiri care se bat cu ciocanul pentru şniţele. Se presară cu sare şi piper.…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro