Mâncare de spanac cu leurdă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Spanacul se spală sub jet de apă rece, frunză cu frunză, apoi se opăreşte în apă cu sare.

Ceapa se taie mărunt

şi se căleşte în puţin ulei.

Când ceapa s-a înmuiat,

se adaugă spanacul opărit, tocat mărunt.

Se călesc împreună,

apoi se adaugă roşiile decojite

şi se fierbe până scade sosul.

Se condimentează cu sare şi piper

şi se adaugă leurda tăiată mărunt.

Se mai fierbe la foc mic pentru încă 10 minute.

La final, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

Se serveşte ca fel principal sau ca garnitură.

Etichete: spanac | leurda
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu nucă şi cremă de vanilie Prăjitură cu nucă şi cremă de vanilie

Rețeta mai nouă   Sardine la grătar cu lămâie şi mărar Sardine la grătar cu lămâie şi mărar

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro