Pilaf cu spanac

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în ulei.

Peste ceapa călită se adaugă orezul spălat în apă rece.

Se călesc puţin împreună, apoi se adaugă apă, de trei ori cantitatea de orez. Se lasă să fiarbă la foc potrivit.

Când apa aproape a scăzut de tot, se adaugă spanacul şi se mai lasă să fiarbă cam 5-10 minute. Se condimentează cu sare şi piper.

Se serveşte atât cald cât şi rece, putând fi o garnitură pentru fripturi.


Etichete: orez | pilaf | spanac
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Plăcintă cu brânză telemea şi iaurt Plăcintă cu brânză telemea şi iaurt

Rețeta mai nouă   Îngheţată cu banane Îngheţată cu banane

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro