Omletă de spanac cu smântână

(Mâncare de spanac cu smântână)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Spanacul se spală foarte bine cu apă rece.

Apoi se pune la fiert în apă cu sare.


Se lasă să dea câteva clocote şi apoi se scurge de apă.

Se pregăteşte amestecul din ouă, smântână şi condimente.


Amestecul rezultat se amestecă cu spanacul scurs.

Se pune totul într-un vas termorezistent, se acoperă şi se dă la cuptor pentru 20 de minute.

Etichete: omleta | spanac | smantana | oua
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpe de pui cu ciuperci şi caşcaval Pulpe de pui cu ciuperci şi caşcaval

Rețeta mai nouă   Tort diplomat cu pişcoturi Tort diplomat cu pişcoturi

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro