Pulpe de pui cu ciuperci şi caşcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de pui dezosate se taie cubuleţe. 


Cubuleţele se pun în cratiţă fără ulei şi se fierb în suc propriu, după care se rumenesc uşor.



Se adaugă apoi ciupercile din conservă şi se călesc împreună (fără a se adăuga ulei).


Se adaugă condimentele.



Când este gata, se adaugă caşcavalul ras şi se acoperă vasul.



Se serveşte fierbinte.


Etichete: ciuperci | pui | cascaval | pulpe de pui
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pateuri cu ficăţei de pui Pateuri cu ficăţei de pui

Rețeta mai nouă   Omletă de spanac cu smântână Omletă de spanac cu smântână

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro