Pulpe de cocoș cu mere la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de cocoș

se pun la fiert în apă cu sare

pentru 30-45 de minute, la oala sub presiune.

Merele se taie felii,

ceapa se taie în sferturi,

iar usturoiul se taie mărunt.

Într-un vas termorezistent se așează pulpele de cocoș,

se adaugă ceapa roșie,

merele

și usturoiul.

Se condimentează cu sare, piper, cimbrișor și măghiran,

se adaugă sucul de lămâie și supa de pasăre,

se stropește cu puțin ulei, apoi se amestecă.

Vasul se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru o oră, stropind pulpele cu sosul format, la intervale de 15-20 de minute.

Pulpele se servesc alături de merele și ceapa din sos.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Biban de mare în sos iute de roșii cherry Biban de mare în sos iute de roșii cherry

Rețeta mai nouă   Cannelloni cu spanac și ricotta Cannelloni cu spanac și ricotta

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro