Tocăniță de miel cu năut și caise

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Punem carne de miel puțin la călit.

O condimentăm cu sare și piper.

O lăsăm să se coloreze puțin pe toate părțile.

Scoatem carnea de miel din cratiță.

În aceeași cratiță, de unde am scos carnea de miel, punem la călit ceapa tăiată solzișori.

Adăugăm apoi morcovul tăiat

și cartofii.

Condimentăm cu sare și piper.

Adăugăm carnea de miel.

Adăugăm caisele deshidratate, frunza de dafin, batonul de scorțișoară, ghimbir, ardei iute măcinat

și roșiile din conservă.

Completăm cu ceva lichid dacă este nevoie.

Aducem la fierbere.

Transferăm într-un vas de cuptor.

Introducem vasul în cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru aproximativ 1 oră.

Se adaugă năutul din conservă.

Se amestecă și se mai introduce puțin la cuptor.

Se servește garnisit cu pătrunjel tocat.

Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Stufat de căprioară Stufat de căprioară

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro