Stufat de miel

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Coastele de miel se spală cu apă rece.

Ceapa verde şi usturoiul se curăţă şi se taie mărunt.

Coastele se prăjesc în ulei, întorcândule pe ambele părţi.

În uleiul în care s-au prăjit coastele, se călesc ceapa şi usturoiul.

Când s-au înmuiat se adaugă roşiile decojite date prin robot şi se fierbe 15 minute.

Se adaugă sare şi piper şi se mai lasă să fiarbă 5 minute.

Coastele prăjite se aşează într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei.

Deasupra se pune sosul din ceapă.

Se acoperă şi se bagă în cuptorul preîncălzit pentru 20 de minute. Se scoate din cuptor şi se presară deasupra mărarul tocat mărunt.

Se poate servi alături de o salată verde.

Luna aceasta Alina ne-a lansat o provocare cu specialităţi pentru masa de Paşti şi cu mac. Deocamdată ne-am apucat doar de pregătirea mesei de Paşti.

Etichete: stufat | carne de miel
(18 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Este stufatul pe care l-am mancat si in copilarie., eu mai pun si cateba frune mici de menta si putin cimbru

  • FFF bun ! Abia astept sa-l fac din nou

  Rețeta mai veche Prăjitură cu brânză, vişine şi fructe de pădure Prăjitură cu brânză, vişine şi fructe de pădure

Rețeta mai nouă   Pască cu brânză Pască cu brânză

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro