Coaste de miel la cuptor cu sos de vin roșu

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează, se amestecă cu ulei de măsline şi condimente,

sare şi piper,

iar cu amestecul rezultat se ung coastele de miel.

Coastele astfel condimentate, se aşează într-un vas termorezistent

şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 45 de minute-1 oră.

Separat, se pregăteşte sosul: vinul

împreună cu untul, crenguţa de rozmarin,

ceapa tăiată în 4, usturoiul tăiat mărunt

şi cimbrul se pun pe foc.

Se fierbe până scade la 2/3 din cantitatea iniţială.

Amidonul se desface cu puţină apă rece

şi se adaugă peste sosul de vin. Se lasă să fiarbă până se îngroaşă.

Se trece printr-o sită pentru a îndepărta ceapa şi condimentele

şi se păstrează la cald.

Coastele se servesc cu acest sos de vin roşu.

(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Suc de morcovi și portocale Suc de morcovi și portocale

Rețeta mai nouă   Carne de miel marinată la grătar Carne de miel marinată la grătar

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro