Pulpă de miel cu usturoi și rozmarin

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa roşie, ceapa verde, usturoiul se taie în bucăţi maricele, iar rozmarinul se taie mărunt.

Pulpa de miel

se condimentează cu sare şi piper.

Într-o tigaie se pun 2 linguri de ulei de măsline

şi se rumeneşte pulpa de miel

pe ambele părţi.

Pulpa de miel se mută într-un vas termorezistent

În tigaia în care s-a rumenit carnea, se adaugă legumele

şi roşiile decojite şi se lasă să fiarbă 10-15 minute.

Se adaugă vinul roşu şi după ce mai dă câteva clocote,

se toarnă tot amestecul peste pulpa de miel.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade, acoperit, timp de 45-50 minute.

Sosul şi legumele se dau la blender, obţinându-se un sos, ce se poate servi alături de friptura de miel.

(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciorbă de potroace de miel Ciorbă de potroace de miel

Rețeta mai nouă   Coaste de miel marinate la grătar Coaste de miel marinate la grătar

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro