Ciorbă de potroace de miel

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Organele de miel se pun la fiert în apă cu sare.

După ce au fiert, se scot măruntaiele din apă, iar zeama se strecoară,

iar în ea se pun la fiert legumele tăiate cubuleţe,

roşiile decojite,

pasta de ardei

şi orezul.

Se lasă să fiarbă, iar între timp măruntaiele se taie cubuleţe,

iar după ce au fiert legumele se adaugă şi ele în zeamă, împreună cu borșul fiert separat.

La final, se adaugă leuşteanul şi se mai lasă să fiarbă 2-3 clocote.

Se serveşte caldă.

(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Am facut cum ati zis!!!!
    Excelenta daca pui in farfurie si o lingura de smantana groasa!!!!
    Eu prefer smantana Muller de 24%,este excelenta!!!!
    Va multumesc!!!!!
    Am sa folosesc acest site cat mai des !!!!
    Un PASTE FERICIT !

  Rețeta mai veche Carne de miel marinată la grătar Carne de miel marinată la grătar

Rețeta mai nouă   Pulpă de miel cu usturoi și rozmarin Pulpă de miel cu usturoi și rozmarin

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro