Ciorbă cu pipote de curcan

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

ingrediente ciorba cu pipote de curcan

Se spală şi se curăţă bine pipotele, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează când încep să fiarbă.

pipote de curcan la fiert

Zarzavatul se curăţă şi se taie mărunt.

morcov si patrunjel tocat

ardei gras tocat

După ce au fiert pipotele, se adaugă legumele, mai puţin ardeiul.

pipote de curcan si legume la fiert

Când a fiert zarzavatul se adaugă şi ardeiul tăiat cubuleţe.

pipote de curcan cu legume la fiert

Se fierbe 10 minute, apoi se adaugă borşul fiert în prealabil. Se lasă să dea câteva clocote şi se ia de pe foc. Se adaugă leuşteanul tăiat mărunt.

bors de pipote de curcan

Etichete: ciorba | pipote | curcan
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Negresă cu crema de vanilie Negresă cu crema de vanilie

Rețeta mai nouă   Şniţele din piept de pui cu mac Şniţele din piept de pui cu mac

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro