Gazpacho

(Supă rece de roşii)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile se decojesc şi se taie. Ardeiul se curăţă şi se taie bucăţi potrivite. Castravetele se taie felii groase. Ceapa se taie în 4.


Legumele astfel pregătite se dau la blender. Dacă amestecul este prea dens, se diluează cu sos de roşii.

Se dă la frigider pentru cîteva ore (3-4 ore) pentru ca gusturile să se întrepătrundă, după care se ornează cu ardei tăiat cubuleţe şi se ornează.


Etichete: supa | rosii
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ouă coapte la cuptor Ouă coapte la cuptor

Rețeta mai nouă   Prăjitură însiropată cu nucă Prăjitură însiropată cu nucă

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro