Ciorbă de perișoare de post

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Perișoare de post"

    Soia se pune la fiert

    Fulgii de ovăz se râșnesc.

    De asemenea se râșnesc și semințele de in.

    Într-o cratiță cu puțin ulei se călește ceapa.

    Se adaugă apă și se continuă călirea.

    Se adaugă orezul,

    pasta de soia,

    făina,

    ovăzul

    și semințele de in măcinate.

    Se condimentează cu sare și piper

    și se omogenizează.

    Se formează biluțe

    și se pun la fierbere în apa clocotită.

    Perișoare de post
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Tăiem ceapa mărunt,

ardeiul gras cubulețe,

morcovul cubulețe,

țelina și păstârnacul cubulețe.

Într-o oală se călesc toate acestea în puțin ulei.

Se adaugă apoi roșiile,

apă, sare și se lasă la fiert

10 minute la presiune sau 20 de minute la foc normal.

Se adaugă apoi perișoarele fierte

și borșul fiert.

La final se presară leuștean.

Etichete: perisoare
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpe de pui cu roșii și cartofi la cuptor Pulpe de pui cu roșii și cartofi la cuptor

Rețeta mai nouă   Salată de cartofi violet cu ridichi Salată de cartofi violet cu ridichi

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro