Ciorbă de căprioară

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea se pune la fiert în apă cu sare pentru 1 oră (la oala sub presiune). După ce a fiert, se scoate din oală, se lasă să se răcorească, apoi se alege de pe os și se taie bucăți mici.

Legumele se taie cubulețe

și se pun la călit în ulei,

până se colorează puțin.

Apoi se transferă în supa de carne

și se fierb împreună cu roșiile din conservă.

Când legumele sunt gata

se adaugă carnea și

orezul.

Gălbenușurile se bat

și se amestecă cu smântâna pentru gătit.

Acest amestec se toarnă în ciorbă

amestecând bine.

La final, se adaugă oțetul, după gust, și sare, dacă mai este nevoie.

Se servește fierbinte cu topping de pătrunjel.

Etichete: caprioara
(12 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Foarte buna reteta...a fost delicioasa ciorba asta

  Rețeta mai veche Bibilică la cuptor Bibilică la cuptor

Rețeta mai nouă   Broccoli în sos rece de roșii Broccoli în sos rece de roșii

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro