Supă cremă de sfeclă roșie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-o tigaie cu ulei încins în prealabil se pune la călit usturoiul tocat mărunt,

apoi ceapa tocată mărunt.

Când au început să se înmoaie se adaugă cartofii tăiați cubulețe,

țelina tăiată de asemenea în cubulețe,

morcovul,

păstârnacul

și sfecla, toate tăiate cubulețe.

Se adaugă apă cât să acopere toate ingredientele

și apoi se lasă să fiarbă acoperit 30-40 minute.

După acest timp ar trebui să se observe toate legumele înmuiate, altfel ar trebui prelungit procesul de fierbere, eventual cu o completare de apă.

Se transferă legumele într-un bol mai adânc.

Și se pasează folosindu-se mixerul vertical până se obține o pastă omogenă.

Se servește caldă cu crutoane.

Etichete: supa crema
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somn african în sos de ardei Somn african în sos de ardei

Rețeta mai nouă   Glühwein Glühwein

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro