Ciorbă de cartofi cu afumătură şi tarhon

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Kaizerul se taie fâşii subţiri şi se pune la fiert în 3-4 litri de apă.

Când kaizerul este fiert pe jumătate se adaugă mai întâi ceapa şi morcovul curăţate şi tăiate mărunt. Se lasă să fiarbă 10 minute, după care se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe mici şi ardeiul tăiat mărunt.


Separat, se bate bine oul şi se amestecă cu făina.

După ce s-au fiert legumele, se ia oala de pe foc, se lasă puţin să se liniştească, apoi se adaugă oul cu făină, în fir, amestecându-se repede. Se adaugă tarhonul tocat mărunt şi oţetul.

Se serveşte alături de ardei iute.

Etichete: cartofi | afumătură | ciorba | tarhon
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sardine cu sos de ardei copţi Sardine cu sos de ardei copţi

Rețeta mai nouă   Tagliatelle cu sos carbonara Tagliatelle cu sos carbonara

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro