Sardine cu sos de ardei copţi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Sardinele curăţate de intestine şi solzi se aşează în tava tapetată cu hârtie de copt. Se presară cu sare şi piper, se stropesc cu ulei de măsline şi suc de lămâie şi apoi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20-25 de minute.

Se pregăteşte sosul de ardei copţi.

Usturoiul tocat mărunt se căleşte în puţin ulei de măsline împreună cu ardeiul copt tăiat fâşii.

Se adaugă roşiile decojite.

Se condimentează cu sare, piper şi cimbru. Se mai lasă pe foc câteva minute.

Sardinele se servesc calde alături de acest sos de ardei copţi.

Etichete: sardine
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Brioşe "Catifea Roşie" Brioşe "Catifea Roşie"

Rețeta mai nouă   Ciorbă de cartofi cu afumătură şi tarhon Ciorbă de cartofi cu afumătură şi tarhon

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro