Biban de mare la grill servit pe pat de roșii cherry picante

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peștele curățat de solzi, eviscerat și spălat bine se umple cu feliuțe de lămâie și rămurele de cimbru proaspăt.

Tăiem rondele ardeiul iute.

Îl amestecăm cu usturoiul strivit,

cu oregano proaspăt.

Condimentăm cu sare și piper.

Adăugăm roșiile cherry tăiate jumătăți, oțet și ulei.

Într-o tavă de cuptor punem amestecul rezultat.

Deasupra tăvii vom pune pe un grătar cei 2 bibani de mare.

I-am introdus în cuptorul preîncălzit, setat pe modul grill.

După 15-20 de minute îi scoatem din cuptor. Între timp am stat cu ochii pe ei ca nu cumva să se rumeneasca prea tare.

Am întors peștii și i-am introdus din nou în cuptor pentru aproximativ 10 minute

pentru a se rumeni bine și pe partea cealaltă.

Am transferat amestecul de roșii cherry într-un alt vas pentru servit, iar peste acestea am așezat peștele.

Etichete: biban de mare
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Frittata Frittata

Rețeta mai nouă   Creveți saganaki Creveți saganaki

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro