Frittata

(Omletă italiană)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Am fiert cartofii. I-am verificat cu o furculiță, dacă furculița se înfige ușor în ei înseamnă că sunt fierți.

Am scurs apa, i-am lăsat puțin să se răcească pentru a-i putea curăța de coajă. Apoi i-am tăiat cubulețe mici.

Am tăiat kaizerul feliuțe subțiri.

Ardeiul gras l-am tăiat, de asemenea, feliuțe subțiri.

Am tăiat ceapa verde.

Am bătut ouăle și le-am condimentat cu sare și piper.

Într-o tigaie încinsă am pus la prăjit kaizerul într-o lingură de ulei.

Am adăugat ardeiul gras,

cartofii

și ceapa verde.

Am amestecat.

Le-am călit pe toate până s-a înmuiat puțin ardeiul gras.

Am adăugat ouăle bătute.

Am lăsat amestecul la foc mic, sub capac.

Pentru că la bază amestecul s-ar prăji, iar la suprafață ar rămâne crude, a fost nevoie să o întoarcem și pe partea cealaltă.

Dacă vreți să aruncați un ochi în culise, puteți vedea How was made.

Etichete: oua | omleta
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Gulaș de căprioară Gulaș de căprioară

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro