Omletă cu cartofi, ardei şi ceapă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt.

Ardeiul se taie cubuleţe.

La fel şi cartofii.

Ouăle se bat cu sare.



Într-o tigaie se încinge untul,

apoi se adaugă ceapa

şi cartofii

şi se lasă 5 minute.

Se adaugă ardeiul


şi se prăjesc până toate legumele sunt bine facute şi rumenite. Se presară piper.

Se toarnă peste ele ouăle bătute

şi se lasă să se facă bine pe o parte, apoi se întoarce pe cealaltă parte, lăsându-se să se rumenească.


Se serveşte caldă cu pătrunjel verde deasupra.


Etichete: omleta | oua
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cod cu roşii şi coajă de lămâie la cuptor Cod cu roşii şi coajă de lămâie la cuptor

Rețeta mai nouă   Chefal la grill Chefal la grill

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro