Ouă cu roşii şi brânză la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile se taie rondele şi se aşează într-un singur strat pe fundul unui vas termorezistent uns cu ulei de măsline.

Se presară oregano şi se pun două felii de brânză feta.

Brânza se stropeşte cu ulei de măsline şi se presară cu puţin oregano.

Ceapa tăiată rondele se adaugă peste brânză.

Pe fiecare felie de brânză se sparge câte un ou.

Ouăle se presară cu boia.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20 de minute.

Se servesc calde.

Etichete: oua | oua ochiuri
(16 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Baby macrou în sos de muştar Baby macrou în sos de muştar

Rețeta mai nouă   Smoothie de portocale cu fructe de pădure Smoothie de portocale cu fructe de pădure

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro