Baby macrou în sos de muştar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas termorezistent uns cu ulei se aşează macroul eviscerat şi spălat foarte bine cu apă rece.

Separat se pregăteşte sosul amestecând muştar bobiţe cu vinul, sucul de lămâie, tarhon, sare şi piper.

Se omogenizează bine şi se pune peste peşte.

Deasupra se taie usturoiul şi se pun foile de dafin.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 10-15 de minute.

Într-un alt vas, se pun 2-3 linguri de ulei de măsline şi se căleşte ceapa tocată mărunt.

Se adaugă smântâna dulce şi muştarul clasic.

Acest sos se toarnă peste peştele scos din cuptor.

Se mai lasă la cuptor încă 10 minute.

Se serveşte cald, alături de o porţie de cartofi natur.


Etichete: sos | macrou | mustar
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Roşii murate Roşii murate

Rețeta mai nouă   Ouă cu roşii şi brânză la cuptor Ouă cu roşii şi brânză la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro