• Sos picant de roşii

    Sos picant de roşii

    Roşiile, busuiocul proaspăt, usturoiul şi ardeiul iute se pun în robotul de bucătărie şi se amestecă până…

  • Sos de iaurt cu hrean şi brânză

    Sos de iaurt cu hrean şi brânză

    Iaurtul cu brânza proaspată, hreanul, sarea, piperul, boiaua dulce se dau la robot până se obţine o pastă…

  • Ton cu roşii la cuptor

    Ton cu roşii la cuptor

    Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se pune ceapa verde tăiată mărunt. Peste stratul de ceapă, se aşează…

  • Ouă cu sos de muştar

    Ouă cu sos de muştar

    Se fierb ouăle tari, în apă cu sare. Castraveţii se taie cubuleţe. Făina se prăjeşte în unt, amestecând…

  • Baby macrou în sos de muştar

    Baby macrou în sos de muştar

    Într-un vas termorezistent uns cu ulei se aşează macroul eviscerat şi spălat foarte bine cu apă rece. Separat…

  • Pulpe de pui cu sos de lămâie

    Pulpe de pui cu sos de lămâie

    Usturoiul se pisează cu sare, se adaugă 4 linguri de ulei de măsline, coaja de lămâie şi oregano. Se omogenizează.…

  • Calcan cu sos de iaurt şi suc de lămâie

    Calcan cu sos de iaurt şi suc de lămâie

    Calcanul se spală cu apă rece, se eviscerează, apoi se porţionează. Se pregăteşte sosul amestecând iaurtul…

  • Tzatziki

    Tzatziki

    Într-un castron se amestecă uleiul de măsline cu sucul de lămâie. Se adaugă apoi iaurtul şi se amestecă.…

  • Somn în sos genovez

    Somn în sos genovez

    Bucăţile de peşte se prăjesc pentru câteva minute în uleiul încins. Se adaugă usturoiul strivit şi pătrunjelul…

  • Limbă în sos de smântână

    Limbă în sos de smântână

    Se fierbe limba (vezi Limbă fiartă) şi se taie felii de grosimea unui deget. Se pune untul într-o cratiţă,…

  • Sos ragu pentru paste

    Sos ragu pentru paste

    Legumele se curăţă şi se toacă mărunt. Într-o cratiţă se încinge puţin ulei de măsline şi se înăbuşesc…

  • Paste din orez cu sos şi carne de vită

    Paste din orez cu sos şi carne de vită

    Se toacă usturoiul mărunt şi se căleşte în 2 linguri ulei, după care se scoate şi se aruncă. Se pasează…

  • Friptură de porc cu sos caramel

    Friptură de porc cu sos caramel

     Carnea de porc (de preferat poală de porc) se taie bucăţele mici, cât o îmbucătură. Se căleşte…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro