Paste din orez cu sos și carne de vită

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se toacă usturoiul mărunt şi se căleşte în 2 linguri ulei, după care se scoate şi se aruncă.

Se pasează carnea din conservă, se pune în uleiul încins şi se căleşte câteva minute.

Se adaugă bulionul şi se potriveşte de sare şi piper.

Se pun pastele la fiert în apă cu sare pentru câteva minute, după care se scurg şi se clătesc repede cu apă rece.

Se aşează pe farfurie paste, deasupra se adaugă sos. Se presărează verdeaţă.

Se serveşte cu salată.

Etichete: paste | carne de vita | orez | sos
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Şarlotă de vanilie şi rom Şarlotă de vanilie şi rom

Rețeta mai nouă   Ciulama de ciuperci Ciulama de ciuperci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro