Penne cu piept de pui şi sos alb la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Sos alb cu smântână şi ou"

    Într-un vas se topeşte margarina.

    Se adaugă făina şi se amestecă bine pentru a nu se face cocoloaşe.

    Se ia vasul de pe foc şi se adaugă laptele (sau supa de pui), amestecând în continuu, până se îngroşă sosul.

    Se pune smântâna şi ouăle şi omogenizează bine.


    Sos alb cu smântână şi ou
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare.

Separat se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Pastele fierte se pun într-un castron, peste ele se pune pieptul de pui tăiat cubuleţe, 3/4 din sos şi o mână de caşcaval ras.



Se amestecă toate, apoi se pun într-un vas uns cu unt.


Deasupra se toarnă restul de sos şi se întinde pe toată suprafaţa pastelor.

Se dau la cuptor pentru 20 de minute la 200 grade.

La final se pune deasupra caşcaval ras şi se mai bagă la cuptor 2 minute.

Etichete: penne | paste
(19 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Am incercat aceasta reteta si au iesit foarte bune

  Rețeta mai veche Salată ţigănească Salată ţigănească

Rețeta mai nouă   Sos alb cu smântână şi ou Sos alb cu smântână şi ou

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro